Veranderingen High School Team
Hallo studenten & ouders,
Graag willen we jullie op de hoogte brengen over een aantal wijzigingen die de komende maanden op de High School afdeling van toepassing zijn.
Jessica is in blijde verwachting en zij zal vanaf maandag 25 juni tot en met begin november met zwangerschapsverlof zijn. In deze periode zal Susanne de Program Manager taken van haar waarnemen.
Vanaf vandaag heeft het High School Team ook een nieuwe medewerker: Marjolein Breikers. Marjolein is al sinds augustus 2006 werkzaam bij Travel Active als Program Manager Taalreizen & Summercamp USA. Ze is dus geen groentje binnen de uitwisselingswereld, maar ook het High School programma is niet nieuw voor haar. Ze ging in 2007 mee als begeleider op een New York Oriëntatie en is daarnaast zelf High School student geweest. In 1998-1999 bracht zij haar High School jaar door in Lacrosse in de staat Wisconsin. Sindsdien is ze nog altijd in contact met haar gastgezin en haar Amerikaanse vrienden en hebben ze elkaar over en weer meerdere keren bezocht. Marjolein heeft dus een hele berg ervaring zowel binnen Travel Active als met het High School programma en we zijn ontzettend blij dat zij deel gaat uitmaken van het High School Team!
Marjolein zal parttime werkzaam zijn en is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag en om de twee weken op dinsdag. Ze is, net als het gehele High School Team, bereikbaar op 0478-551 900 en [email protected]. Marjolein zal aanwezig zijn op de Voorbereidingsbijeenkomst waar jullie persoonlijk kennis met haar kunnen maken.
Jessica is dus vanaf 25 juni niet meer aanwezig en Susanne, Lana en Marjolein staan voor jullie klaar!
We willen Marjolein hartelijk welkom heten op de High School afdeling en heel veel succes wensen in haar nieuwe functie.
Groeten High School Team