highschoolusa2012.reismee.nl

Visum: begin op tijd!

Als het goed is hebben jullie devisumdocumenten die wij hebben toegestuurd reeds ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn laat dit ons even weten!

Het is erg belangrijk dat jullie hiermee op tijd aan de slag gaan en je houden aan de instructies die bij het pakket zaten. Het kost even tijd om alles goed in orde te maken. Tevens moet je een van de benodigde visumdocumenten online invullen en het kan wel eens zo zijn dat óf de website niet wordt ondersteund door jouw computer (en je dus een andere computer moet gaan gebruiken), de website langzaam is of niet werkt omdat er té veel mensen tegelijk mee bezig zijn etc.

Wacht dus niet tot1 dag voordat je naar het Consulaat gaat om te starten met de procedure, maar begin hier op tijd mee! Het is je eigen verantwoordelijkheid om de documenten tijdig in orde te krijgen.

Succes en mocht je vragen hebben bij het doorlopen van de procedure en je komt er niet uit metde instructies, neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of 0478-551-900!

Groetjes, Jessica, Lana, Susanne & Marjolein

High School Team